Haber

Şadi Yazıcı Tuzla’daki yeni projelerini tanıttı

Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Dr. Şadi Yazıcı, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Tuzla için hayata geçireceği 55 projeyi kapsamlı bir toplantıyla tanıttı. Yazıcı, Tuzla’nın İstanbul’un en görkemli merkezi olacağını belirterek, şöyle konuştu: “Herkesin üzerinde hemfikir olduğu bir gerçek var. Tuzla’nın çekiciliği arttı. İstanbulluların yaşamanın, çalışmanın, teknolojinin ve bilimin yeni adresi Tuzla. Bunu hep birlikte başardık. Ama bu yeterli değil. “Tuzla İstanbul’un en görkemli merkezi oluncaya kadar durmayacağız.”söz konusu.

Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Şadi Yazıcı, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası 5 yıl içinde Tuzla için vaat ettiği projeleri kapsamlı bir toplantıda tanıttı. Toplantıda konuşan Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti ve MHP yöneticilerine teşekkür ederek, Tuzla halkının kendisine gösterdiği desteğe vurgu yaptı.

“TUZLA İSTANBUL’UN EN GÜZEL MERKEZİ OLANA KADAR DURMAK YOK”

20 yıldır siyasetin içinde olduğunu ve Tuzla’ya hizmet etmeyi göğsünde gurur nişanesi olarak taşıdığını belirten Yazıcı, Tuzla’nın İstanbul’un en cazip yaşam merkezi haline geldiğini söyledi. Yazıcı, Tuzla Belediyesi olarak 550 özel projeyle Tuzla’nın kalkınmasına katkı sağladıklarını belirterek, “Herkesin üzerinde hemfikir olduğu bir gerçek var. Tuzla’nın çekiciliği arttı. İstanbulluların yaşamanın, çalışmanın, teknolojinin ve bilimin yeni adresi Tuzla. Bunu hep birlikte başardık. Ama bu yeterli değil. “Tuzla İstanbul’un en görkemli merkezi oluncaya kadar durmayacağız.”söz konusu.

“KAVAŞLA İŞİMİZ YOK AMA HAKLARIMIZI KİMSEYE VERMEYECEĞİZ”

Başkan Yazıcı, yeni transfer projelerini anlattığı toplantıda şu açıklamalarda bulundu:

Başkan Yazıcı, “CHP Büyükşehir Belediye Başkanı ile son 2 yıldır yaptığımız tüm tartışmaların sebebi de tam olarak bu. CHP Lideri Tuzla’nın amacını ve yerini anlayamadı. Tuzla’yı büyükşehir belediyesi yatırımlarından mahrum etti. Bırakın yeni yatırımları, hatta daha önceki dönemde başlayan yatırımları da ihmal ederek şansına bıraktı. Bizim kavgayla işimiz yok ama haklarımızdan da kimseye taviz vermeyeceğiz. Tuzla’nın hakkını kimseye bırakmıyoruz. Projesi tamamlanan ve yatırımları başlayan projeleri ısrarla takip ettik. Tavşantepe – Tuzla Metrosu Sebze Meyve Hali, Hacet Çayı, Hünkar Çayırı Bağlantı Yolu, Aydıntepe Sabiha Gökçen Bağlantı Yolu, Kamil Abdüş Gölü Çevre Düzenlemesi, Köyüm Benim Çiftliğim Projesi, Arıtma Tesisi Koku Giderme Ünitesi. Biz bunların yapılmasını istiyorduk. Bunları İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yaptırmak Tuzla’nın hakkıydı. Ama bize duyarsız kaldılar, Tuzla’ya bakmadılar, işini yapmadılar, bizi küçümsediler. 5 yılı böyle tamamladılar. Cumhur İttifakımızın Büyükşehir Belediyesi Lider Adayı Sayın Murat Kurum ile görüştüm. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Tuzla’da başlattığı ve CHP liderinin yarım bıraktığı çalışmalar, İstanbul’un amacına ulaşmasında öncelikli görevler arasında yer alacak. “En büyük kamu kaynağını kullanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla hedefimize bir adım daha yaklaşacağız.”Sözlerini şu ifadelerle noktaladı.

Başkan Yazıcı’nın yeni dönemi şunları vaat ediyor:

İçmeler ve Aydıntepe Mahallelerimize eğitim, spor ve rekreasyon vadisi, Beşevler Millet Bahçesi, Şehitler Caddesi Millet Bahçesi, İçmeler Millet Bahçesi, Fuar ve Etkinlik Merkezi, Rüveyda Fuaye ve Etkinlik Salonu, Mahallelerimize 20 yeni park yapacağız, 40’ını revize edeceğiz. parklar, Cami Mahallesi Açık Hava Spor Tesisi, Trafik Parkı, Kaykay Parkı, Duyusal Park, Organik İşler Bahçesi, Ekolojik Park Su Hasadı ve Sıfır Atık Eğitim Merkezi, Sürdürülebilir Parklar, Mahalleler için Geri Dönüşüm Toplama İstasyonu, Şehit Ahmet Köroğlu Millet Kahvesi, 2 Yeni İçmeler Mahallesi Okulları, İçmeler Gençlik ve Kültür Merkezi, Youtube Stüdyosu, Gençlere Yönelik Etüt Merkezleri, Ortaokul Mesleki Bilgi Merkezi, Taşınabilir Kütüphane, Çınar Park Bilgi Konutları Sanat Merkezi, Tuzla Genelinde Revizyon İmar Planı Çalışmaları, Sosyal Konut Kentsel Dönüşüm Alanları, Kavşak Düzenlemesi, 9 Yeni Cadde, Sokak Aydınlatması, Kurban Kesim Yeri, D100 Kuzey-Güney Yeni Yol Bağlantısı, Marina – Bayramoğlu İlişki Yolu, İçmeler Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Konutlarda Fizik Tedavi Hizmeti, Hasta Bakım Hizmeti, Tıbbi Ekipman Takviyesi İhtiyaç Sahibi Tüm Engelliler, Çölyak Hastalarına Beslenme Desteği, Hayvan Barınağı, Aile Üniversitesi, Kadın Girişimcilere Destek, Tuzla Yenilikçi Kadın Kooperatifi Desteği, Engelsiz Konutlar, Görme Engelliler Kütüphanesi, Yeni Evlilere Düğün Paketi, Sitelerde Ücretsiz Spor Dersi , Özel Çocuklara Özel Binicilik Dersleri, Diji Ailesi / Dijital Eğitim, Şifa – Mimar Sinan Spor Salonu, Tuzla Kahvehanesi, Taziye Evleri.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu