Haber

Otoyola Yakın Evler Sürekli Kamyon ve Kamyonların Hedefi Haline Geliyor

Otoyola yakın bir noktada yer alan iki katlı müstakil ev, üzerinden geçen kamyon ve tırlarla her zaman gündemde.

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde bir evde meydana gelen ilginç kazalar duyanları ve görenleri hayrete düşürüyor. Evde yaşayan Fırtına ailesi, sürekli üzerlerine kamyon veya dorselerin uçtuğu için bir süre önce evlerini terk etmek zorunda kaldı. D-100 karayolunun Koyulhisar ilçesi üç yönlü kavşağında, Ordu yönünden gelen ve D-100 karayoluna bağlanan ağır tonajlı araçlar, indikleri rampanın sonunda frenleri nedeniyle ya yoldan çıkıp evlerin üzerine uçuyor. tutmayın veya yola çıkamazlar.

Son olarak bugün meydana gelen kazada İ.Ş. Meşrubat yüklü 27 ALL 191 plakalı Mercedes kamyon, frenlerinin arızalanması sonucu yoldan çıkarak evin 2. katında sıkıştı. Sürücü kazayı yara almadan atlattı. Evde kimsenin olmaması yaralanma ve ölümlerde etkili oldu. Evin bir kısmı kullanılamaz hale geldi.

Olaya tanık olan görgü tanıkları, kazanın 6’ncı kaza olduğunu belirterek, iki yılda bir evin üzerinden kamyon veya kamyonun geçtiğini belirterek, konuyla ilgili analiz yapılması gerektiğini söyledi. Ayrıca kazalar nedeniyle evin sahibi Şerif Fırtına ve ailesinin evden taşınmak zorunda kaldığını da belirttiler.

Bir önceki kaza 2023’te meydana gelmişti. 2020’deki bir başka kazada ise kütük yüklü kamyon, frenleri patlayınca bir evin çatısına uçmuştu. Bu kazanın ardından onarılan ev, yeni kaza nedeniyle yeniden kullanılamaz hale geldi. – SİVAS

civrilhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu