Ekonomi

Türk Telekom Opera Salonu Galasına iki uluslararası ödül

Yüksek teknoloji ve dijital dönüşüm deneyimini kültür sanat alanına da taşıyan Türk Telekom, açılış töreniyle dünyanın dört bir yanından önde gelen markaların katıldığı Global Eventex Awards Ödül Programı’nda iki uluslararası ödüle layık görüldü. Geçen yıl Opera Salonu. Açılışa katılan misafirler, 12 solist ve 80 kişilik orkestra eşliğinde 1750 metrekarelik salonun tamamını saran yenilikçi sahne şovu ile farklı bir deneyim yaşadılar.

Türk Telekom’un ana destekçisi olduğu ve teknolojik bilgi birikimini kültür sanat alanına aktaran AKM, açıldığı ilk günden bu yana sanatseverlerin yenilikçi teknolojileri deneyimlemelerine olanak sağlıyor. Türk Telekom Opera Salonu Açılış Galası, bu yıl 13.’sü düzenlenen Global Eventex Awards Ödül Programı’nda iki ödüle layık görüldü. Türkiye’de ilk kez senfoni orkestrasının ve dijital sanatların durma noktasına geldiği Türk Telekom Opera Salonu Gala Gecesi’ne özel düzenlenen etkinlikte; Global Eventex Awards tarafından ‘Kültürel Etkinlikler’ kategorisinde altın ödüle layık görüldü. Bire bir düzenleme ‘Ses-Ses Kullanımı’ kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu.

Etkileyici bir sahne şovu ile ayrıcalıklı bir deneyim

Türkiye’de ilk kez bir senfoni orkestrası performansının dijital sanatla harmanlandığı Türk Telekom Opera Salonu’nun açılış Galasında; 80 kişilik orkestra, 40 kişilik koro ve 12 solistin canlı olarak seslendirdiği gösteriye, 1750 metrekarelik salonun tamamını saran yenilikçi sahne ve ışık tasarımı eşlik etti. Tüm mekanı saran gösteri, izleyicilere ayrıcalıklı bir deneyim yaşattı.

Global Eventex Ödül Programı, 2009 yılından bu yana kurumların global etkinlik deneyimlerini, yaratıcılıklarını ve yeniliklerini destekleyerek her yılın en iyi etkinliklerini belirliyor. Dünyanın dört bir yanından başvuru alan, büyük markalar ve kreatif ajanslar tarafından düzenlenen etkinliklerle ödüllendirilen ödül programı Global Eventex Awards’ta, Türk Telekom Illusionist Digital Arts Studio tarafından gerçekleştirilen Türk Telekom Opera Salonu Gala Gecesi görsel şovu Türkiye’den döndü. iki ödüllü bu değerli yarışma.

 

kamanajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu