Haber

Sultangazi’de park halindeki araçların lastikleri patladı

SULTANGAZİ’de park halindeki çok sayıda otomobilin lastiği patladı. Sabah saatlerinde araçları gören mahalle sakinleri polise giderek şikayetçi oldu.

Olay, gece saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Teze göre park halindeki otomobillerin lastikleri kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından patlatıldı. Araç sahipleri sabah uyandıklarında gördükleri görüntü karşısında şaşkına döndü. Polise giderek şikayette bulunurken, ekipler şahısları tespit edip yakalamak için çalışma başlattı. Araç sahipleri patlayan lastikleri kendi imkanlarıyla tamir etti.

“SOKAĞIN BAŞINDAN SONUNA KADAR”

Lastiği patlayan Yılmaz Özdemir, “Benim aracımda da hasar var. İki lastik patlattılar. Bildiğim kadarıyla 9 araçta hasar var. Sabah bir arkadaşım aradı ‘onlar’ dedi. lastikleri patlattı.’ Saat 4 civarında olduğunu söyledi.” söz konusu.

“AMAÇ NEDİR VE NEDEN YAPTIKLARINI BİLMİYORUZ”

Emre Geyik ise, “Gece 04.00’te kimliği belirsiz kişiler mahallenin bütün lastiklerini ne alıp satarsa ​​söktüler. Herkes kendi çabasıyla yapmaya çalışıyor. Biz yapmıyoruz” dedi. neden yaptıklarını bilmiyorum kameralardan belirlemeye çalışıyoruz yaklaşık 30 aracın lastiğini patlatmışlar maddi olarak tahmini sonuç 5 6 bin lira zararım var bazı araçların 4 lastiği de patladı kesti” dedi.

baklanajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu