Yaşam

Sözde Deprem Kâhini Frank Hoogerbeets Adana Depremi İçin Yine Felaket Oldu

Bu sabah beyin sarsıntısı gerçeğine yeniden gözlerimizi açtık. Merkezi Adana ili Kozan ilçesindedir. 5.5 büyüklüğünde deprem Adana ve çevre illerde korkuya neden oldu. Adana’da meydana gelen depremde şans eseri can kaybı yaşanmadı. Bölgeden gelen haberlere göre, bazı terk edilmiş binalarda ve ahırlarda hasarlar oluştu. Türkiye bu kez ucuz atlattı diyebiliriz.

Tabi bunlar olurken bir yandan da “deprem peygamberi” olarak bilinen sosyal medya Frank Hoogerbeets Kendisi tarafından yapılan açıklamalar hakkında konuşmaya başladı. Adana’da meydana gelen depremle ilgili bir paylaşım yapan Hoogerbeets, son açıklamalarıyla insanlara da bir açıklama yaptı. korkutmayı başardı . Peki bu açıklamaları neden görmezden gelelim?

Önce açıklamaya bakalım:

23-24 Temmuz’daki gezegen geometrisi, güçlü ve büyük bir sismik aktiviteyi tetikleyebilir. Bu (Adana’da meydana gelen 5.5’lik depreme atıfta bulunarak) bir haberci olabilir. Ekstra uyanık olun.

Yukarıdaki açıklamada da görebileceğiniz gibi, Hoogerbeets titremesi bir haberci olabileceğinden, çünkü çok daha büyük bir sarsıntı meydana gelebilir. Hakkında konuşmak. Gelin bu gönderiye yapılan yorumlara bir göz atalım:

Frank Hoogerbeets’in açıklaması yukarıda da görebileceğiniz gibi bazılarımızı endişelendirdi. Ama bu paylaşımlar intihalciler de orada değildi. Açıklamayı önemsemeyen kullanıcıların paylaşımlarına bir göz atalım:

Frank Hoogerbeets tarafından yapılan açıklamaları dikkate almayın!

Her şeyden önce, Frank Hoogerbeets bir bilim adamı değil… Bu nedenle Hoogerbeets’in açıklamaları, en azından bir süreliğine ve görünürde hiçbir sebep olmaksızın stresli bir süreçyaşamanıza neden olabilir.

Frank Hoogerbeets’i ifşa ettiğimiz içeriğimize ulaşmak için:

haber-atakum.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu