Haber

Boğularak Ölen Aşçıların Cesetleri Barack Obama’nın Evinde Bulundu

Barack Obama ve ailesinin aşçısı olan Tafari Campbell’ın boğularak ölmesi dünya gündeminin en çok merak edilen konularından biri oldu. Obama’nın evinde cansız bedeni bulunan Tafari Campbell ile ilgili açıklamalar, akıllara cinayet şüphesini getirdi. Detaylar içeriğimizde…?

Kaynak:https://www.bbc.com/news/world-us-can…

Massachusetts’teki Martha’s Vineyard’da hayatını kaybeden eski ABD Başkanı Barack Obama’nın aşçısının haberi tüm dünyanın gündemine oturdu.

ABD eski Başkanı Barrack Obama ve ailesinin aşçısı Tafari Campbell’ın bölgedeki nehirde boğulduğu belirtildi.

Polis raporlarına göre Campbell, Obama ailesinin konutunun yakınındaki bir göle kürek çekmeye gitti ve bir süre sonra ortadan kayboldu. Bu süreçte Obama ve ailesi evde yoktu.

Polis, raporlarına aynı zamanda Campbell’ın can yeleği giyerken kıyıdan 30 metre açıkta bulunduğunu ekledi.

45 yaşındaki Tafari Campbell, Obama’nın 2016’da istifa etmesi ve Obama ve ailesi için yemek pişirmeye başlamasının ardından Beyaz Saray’dan ayrıldı.

Obama ve eski First Lady Michelle Obama Pazartesi günü ‘Tafari, ailemizin sevilen bir parçasıydı. Onunla ilk tanıştığımızda, Beyaz Saray’da yemek konusundaki yaratıcı hünerini sergileyen yetenekli bir yardımcı şefti. Bugün eşi Sherise ve ikiz çocukları Xavier ve Savin başta olmak üzere Tafari’yi tanıyanlara sabır diliyoruz.’açıklama yaptı.

Olayın ardından Twitter’da komplo teorileri paylaşılmaya başlandı.

Yapılan paylaşımlarda, Campbell’ın 2017’deki antrenmanlarında iyi bir yüzücü olduğu ve o zamandan bu yana daha da başarılı hale geldiği söylendi.

Aynı zamanda Campbell’ın geçmiş yıllara ait eğitim ölçümleri de paylaşılarak ‘Gizli servis olayı nasıl çözecek bakalım.’ yorumlar yapıldı.

Polis raporunda, ‘Kısa bir mücadeleden sonra yüzeye çıkmadı’ cümlesinin ardından Campbell’ın yüzemeyecek ve su yüzeyinde kalamayacak durumda olduğu yorumları yapıldı.

Ancak Obama’nın şefinin boğulduğu Edgartown Büyük Gölet’in ortalama derinliğinin 1 – 1,5 metre olduğu belirtilirken, cansız bedeninin 100 metre uzaklıkta ve 2,5 metre derinlikte bulunduğu belirtildi.

Ve tabii ki ‘Nasıl bu kadar sığ suda boğuldu?’ soru geldi

Öte yandan Campbell’ın havuzda palet bulundurduğu ve bunun yüzmede büyük fark yarattığı ifade edildi.

Paylaşımların ardından yapılan diğer yorumlar ise şu şekilde oldu.

‘Şaşırmadım. ‘Bir şeyler biliyor olmalı’

“Güçlü bir yüzücü olmasa bile, nasıl yüzüleceğini biliyor gibi görünüyor.”

“Adil olmak gerekirse, bileklerinizde beton bloklarla yüzmek zor.”

“Ne biliyordu?”

‘Eğlenceli. Artık hiçbir şey inanılmaz değil. Hiçbir şekilde hiçbir şey.’

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

belen-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu