Haber

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Yenişehirlioğlu, Alaşehir’de çiftçilerle buluştu

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Bahadır Yenişehirlioğlu, Alaşehir’de üzüm üreticileriyle bir araya geldi.

Seçim kampanyası kapsamında kırsal Killik İlçesi’ndeki üzüm üreticileriyle buluşmaya gelen Yenişehirlioğlu, asmaların yeşerdiği bağları ziyaret etti.

Mahalle sakinlerine seslenen Yenişehirlioğlu, iki nedenle milletvekili adayı olduğunu belirterek, “Birincisi, tüm dünyanın uluslararası standartlarda dünya lideri olarak kabul ettiği Sayın Recep Tayyip Erdoğan bunu önerdi. İkincisi, bu seçimler nedeniyle. Olağan seçimler olmadı” diyen Ak Parti ile partiler arasında geçeceğine inanmıyorum. Ben bu seçimlerin Recep Tayyip Erdoğan ile ABD, FETÖ, PKK/YPG/Kandil arasında olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Türkiye’ye karşı tüm cephelerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı birleştiğine işaret eden Yenişehirlioğlu, Türkiye’nin Anadolu’nun irfanıyla tehditlerden kurtulacağını söyledi.

Türkiye’nin doğal kaynaklarını vatandaşının hizmetine sunmaya başladığına işaret eden Yenişehirlioğlu, şunları kaydetti:

“Karadeniz ve Akdeniz’deki petrol ve doğalgaz yatakları… Neden bize ‘Akdeniz’den defolun’ diye bağırıyorlar, biliyor musunuz ki, dünyaya meydan okuduğumuz savunma sanayimiz, savunma sanayiden ibarettir. araçlar, Fransa, İngiltere, Almanya… Tek dertleri Tayyip Erdoğan oldu.”

Mahalle sakinleri ziyaretin anısına Yenişehirlioğlu’na amatör futbol takımı Killik FK formasını hediye etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu