Haber

Trabzonspor-Bitexen Antalyaspor maçından notlar

Trendyol Muhteşem Lig’de 2023-2024 sezonunun açılış maçında Trabzonspor’un ev sahipliği yaptığı Bitexen Antalyaspor maçı öncesi Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri konuk takıma yemek verdi.

Papara Park’ta düzenlenen yemeğe Başkan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri ile Bitexen Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Karşılıklı başarılar dilenmesinin ardından Bitexen Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel’e Doğan tarafından günün anısına plaket verildi.

Şehit Eren Bülbül ve Ferhat Gedik unutulmadı

Trabzonspor Kulüp Başkanı Doğan, 11 Ağustos 2017’de PKK’lı teröristlerle sıcak temasta şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül ile Trabzon kırsalında Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik adına, Maç öncesi Trabzon’un Maçka ilçesinde Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı saha kenarındaki Barış Kesici’ye Trabzonspor forması ve şampiyonluk kupasının minyatürünü hediye etti.

Trabzonsporlu futbolcular, Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’in fotoğraflarının yer aldığı “Hayırlı olsun” yazılı pankartla sahaya çıktı.

“Yorgun kurşuna” duyarlılık çağrısı

Trabzonspor ile Bitexen Antalyaspor arasında oynanacak maç öncesi, dedesinin fındık bahçesinde omuriliğine saplanan yorgun kurşun sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Buyruk Yuşa Aıcı’nın babası Mustafa Aıcı’nın görüntüsü ortaya çıktı. 2 yıl önce tatile geldiği stadda dev ekranlarda yayınlandı. davet edildi.

Maxi Gomez yerine Umut Bozok oyuna girdi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Maxi Gomez yerine Umut Bozok’u tercih etti.

Bordo-mavili ekipte yeni transferler Benkovic ve Kourbelis ilk 11’de şans bulurken yedek kulübesinde Göktan Gürpüz, Mehmet Can Aydın ve Tonio Teklic yer aldı.

Trabzonspor ile Bitexen Antalyaspor arasında oynanan karşılaşmaya bordo mavili taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Tribünlerde küçük boşluklar oluşurken, az sayıda Bitexen Antalyaspor taraftarı da kadrosuna destek verdi.

A Milli Grup Teknik Müdürü Stefan Kuntz da maçı takip etti.

haber-ulukisla.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu