Yaşam

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisine “Aşkım” diye seslendi

Mehmet Ali Erbil aşk hayatıyla sık sık ön plana çıkıyor. Erbil, şu an 26 yaşında olan Gülseren Ceylan’la aşk yaşamaya başladığını açıklayınca derginin gündemine oturdu. İkili geçtiğimiz günlerde ayrılık haberini açıklamıştı ancak geçtiğimiz Aralık ayında yeniden bir araya geldikleri ortaya çıktı.

Erbil, sosyal medyadaki sevgi dolu paylaşımlarıyla Gülseren Ceylan’a olan sevgisini bir kez daha dile getirdi.

“Ayrılık uzun sürmedi”

Ünlü şovmen ile sevgilisi arasında tam 40 yaş fark var. Mehmet Ali Erbil 66, sevgilisi Gülseren Ceylan ise 26 yaşında. Ceylan’ın geçen ayki ayrılığı “Ciddi bir ilişki kurulacak biri değildi. Bunu fark ettiğim için evden ayrıldım. Mehmet Ali çok bağımsız bir insandır. “Ben öyle bir insan değilim” dedi.

İkili, ayrılmadan önce 4 aydır birlikte yaşıyordu. “Aynı evde yaşadığımız için ayrılmak bizim için biraz zor oldu.” Ceylan ve Erbil, yaptıkları açıklamalarda ayrılık süresinin uzatılmamasına ve 2024 yılı başında tekrar bir araya gelme kararı aldı.

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir televizyon programında evliliğe hâlâ olumlu baktığını söylemişti. Aşkları hala devam eden çiftin yakında evlilik haberlerini de duyabiliriz.

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisine “Aşkım” diye seslendi

“Yeniden evlenmek isterim”

Erbil, evlilik ve çocuklara ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “Eğer yeniden evlenirseniz ve çocuk Ona sahip olmak isterim. Bir çocuk yeniden hayata dönmek gibidir, benim çocuklarım da ister. “Ailemize yeni enerji ve yeni heyecan getiriyor.”

Mehmet Ali Erbil’in Instagram’da 999 bin takipçisi var. Erbil, hesabından paylaştığı hikayede kız arkadaşı Gülseren Ceylan’a “Aşkım” diyerek seslendi ve gündem oldu. Erbil, gönderiyi kız arkadaşını etiketleyerek paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu