Haber

KASKF’den Başkan Büyükkılıç’a: “Her zaman yanınızdayız”

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) – Kentteki amatör sporcuların ve spor kulüplerinin en güçlü destekçisi olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimini ve Büyükşehir Belediyesi’ndeki amatör spor kulüplerini kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Önder Büyükkılıç, “Öncelikle hoş geldiniz ve onur duydunuz. “Sizler amatör sporcu olarak şehrimizin namususunuz, gençlerimize sahip çıkan kardeşlerimizsiniz” dedi.

“SİZ HER ZAMAN SAĞDUYUNUN SESİ OLDUNUZ”

Büyükkılıç, yerli ve milli bir anlayışa sahip olduklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bahçeli etten tırnak gibidir. Bu milletin değerlerini ilgilendiren meseleler olunca tek yumruk oluyorlar. Bizi burada da güçlendiriyor. Yukarıda ne oluyorsa buraya yansıyor. Bu anlayış içerisinde her zaman sağduyunun sesi oldunuz. Yerli ve milli fikirlere sahip çıktınız. “Biz de aynı yoldayız” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’deki bu uyumu, bu uyumu, bu gücü, bu keyfi daha da geliştirmek, hem şehrin fiziksel olarak gelişmesi, hem de bu uyumu koruyarak daha fazla hizmet verebilmek için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

‘Bensiz olmaz’ mantığıyla çalışmaların devam edeceğini söyleyen Büyükkılıç, “Gençliği korumaya, kollamaya, yaratmaya çalışan yaklaşımda sözleri etkili olan kardeşlerimizsiniz. İnşallah vererek. Bu anlayış içerisinde el ele, gönül gönüle, olmazsa olmaz mantığıyla ilerleyeceğimizi belirtiyorum. “Mesajlarımızı vereceğiz, çabamızı göstereceğiz ve inşallah hem güçlü olacağız hem de yakışır şekilde burası bizim Kayseri’miz diyeceğiz. liderlerimizden” dedi.

“MALZEME YARDIMINI 350 BİN TL’DEN 3 MİLYON TL’YE ÇIKARDINIZ”

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Memnun Önal, Amatör sporlara verdiği destekten dolayı Lider Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “Sizler bize her zaman destek oldunuz. 4 yıldır başkanlık yapıyorum. “Geçtiğimiz dönemde maddi yardımları 350 bin TL’den 3 milyon TL’ye çıkarmıştınız” dedi.

“TÜRKİYE’DE BÖYLE BİR TESİS YOK”

Amatör spor kulüplerinin değerli merkezi olan Sümer Amatör Kompleksi’ne Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yatırımları hatırlatan Önal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye’deki amatör spor kulüplerinde böyle bir tesis yok. Türkiye’deki tüm amatör spor kulüplerinin çift ışıklı ve iki tribünlü yapısını bildiğim için Türkiye’de böyle bir tesis yok. Sayın Bakanımız Özhaseki ve sizler büyük emekler verdiniz. Sizler Cumhur İttifakının adayısınız, biz ise vatan ve millet aşkıyla yanan, çocuklarımızı bu vatan ve millet için yetiştiren bir kurumuz. Vatan ve millet sevgisi bizim için çok değerli, biz çocuklara sahip çıkıyoruz, siz de bize sahip çıkın. “Amatör spor kulüplerinin lideri olarak size teşekkür ediyorum.”

“SİZİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİN KARDEŞİ OLARAK GÖRÜYORUZ”

Başkan Büyükkılıç’ı amatör spor kulüplerinin ağabeyi olarak gördüklerini vurgulayan Önal, “Bize başkan olarak değil, kardeş gibi hizmet ettiniz, 3 yıldır söylediklerimizi yapmadınız. 165 bin lisanslı futbolcumuz, 100 futbol kulübümüz, binlerce dostumuz ve bize bağlı iş arkadaşımız var. Bu seçimde de her zaman yanınızdayız, sorumluluğumuz ne olursa olsun burada bir kardeşiniz var. “Sizi amatör spor kulüplerinin ağabeyi olarak görüyoruz” dedi.

bucakhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu