Ekonomi

Enerjisa Enerji’den ‘Herkese Eşit Erişim’

‘Herkes İçin Daha İyi Bir Gelecek’ vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye’nin lider elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri analizi şirketi Enerjisa Power, kapsayıcılık ilkesi doğrultusunda tüm kullanıcılarına ‘Eşit Erişim’ fırsatı sunuyor. Müşteri hizmetleri kapsamındaki uygulamaları tüm engelli bireylerin erişimine açan Enerjisa Power, tüm müşterilerinin hayatını ve kullanıcı deneyimlerini kolaylaştırmayı hedefliyor. İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Gaziantep’te 11 farklı lokasyondaki müşteri hizmetleri merkezlerinde ‘Eşit Erişim’ uygulamaları sayesinde engelli müşteriler tüm süreçlerini öncelikli ve hızlı bir şekilde yürütebilecek.

Etki odaklı sürdürülebilirlik yaklaşımıyla Türkiye’nin elektrik dönüşümüne liderlik eden lider elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri analizi şirketi Enerjisa Enerji, ‘Herkese Eşit Erişim’ hedefiyle müşteri hizmetlerindeki aksaklıkları ortadan kaldırıyor. Enerjisa Güç, Eşit Erişim uygulamaları ile müşteri hizmetleri merkezlerinde sunulan fiziki koşulları ve sunulan hizmetleri daha erişilebilir hale getirerek engelli bireylerin tüm süreçlerini kolayca gerçekleştirmelerini sağlamaktadır.

Eşit Erişim kapsamında engelli rampaları, acil çağrı butonları, müşteri hizmetleri merkezlerinde bedensel engelliler için tekerlekli sandalyeye özel alanlar; İşitme engelliler için işaret dili ile hizmet veren müşteri temsilcileri bulunmaktadır. Görme engeli veya engeli olanlar için müşteri hizmetlerinde yer rölyefleri ve kontrast boyalar kullanılırken, Blindlook platformu üzerinden sesli simülasyon hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca görme engelli ve engelli müşterilerimiz için tüm fatura ve sözleşmeler Braille alfabesi ile hazırlanmakta ve davet merkezi aracılığıyla sesli fatura okuma hizmeti verilmektedir.

Tüm süreçlerimizde herkes için eşit erişim sağlıyoruz

Proje ile ilgili detayların paylaşılması Enerjisa Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk ; “Enerjisa Power olarak engellilerin hayatın her alanına katılımını sağlamak için üzerimize düşen görevin bilincindeyiz. Bu bilinçle hayata geçirdiğimiz ‘Eşit Erişim’ uygulamalarımız sektörümüze örnek teşkil edecektir. İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Gaziantep’te 11 farklı lokasyondaki müşteri hizmetleri merkezlerimizde başlayan ‘Eşit Erişim’ uygulamaları ile engelli müşterilerimiz tüm süreçlerini öncelikli ve hızlı bir şekilde yürütebilecekler. Müşteri hizmetleri merkezlerimizde bulunan görünmeyen alanlar, işaret dili bilen müşteri temsilcilerimiz, dijital kanallarımızdaki ses simülasyonu uygulamalarımız, sözleşmelerimiz ve faturalarımız gibi birçok güzelleştirme ile engelli müşterilerimizin tüm hizmetlerimize eşit erişimini hedefliyoruz. Braille alfabesiyle hazırlanmış faturaların davetiye merkezimiz aracılığıyla okunması.”

Herkese daha iyi bir gelecek sunmak için çalışıyoruz.

Enerjisa Power Kurumsal Yetkinlikler ve Sürdürülebilirlik Bölüm Lideri Ebru Taşcıoğlu , “Enerjisa Power olarak etki odaklı sürdürülebilirlik yaklaşımıyla kapsayıcılık, çeşitlilik ve eşitlik unsurları doğrultusunda hareket ediyoruz. Kurum içi çalışmalarımızın yanı sıra engelli bireylerin kurum dışında da hayatlarını kolaylaştırmayı hedeflediğimiz Eşit Erişim uygulamaları bizim için çok değerli. Toplumda ses getirdiğimiz proje ile ‘Herkes İçin Eşit Erişim’ diyoruz ve yaşamlarındaki zorluklar karşısında engelli insanlara destek olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Blindlook ile Manisiz Dijital Kanallar

Enerjisa Power, Blindlook iş birliği ile görme engelli müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı ve dijital dünyaya uyum sağlamalarını hedefliyor. Görme engelli ve engelli müşterilerimiz Blindlook.com yerine Enerjisa’yı tercih edebilir ve 100 ses simülasyon teknolojisi ile dijital kanallarda gerçekleştirilen tüm elektrik işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilir.

Enerjisa Eşit Erişim uygulamaları hakkında daha fazla bilgi için linkten Enerjisa Eşit Erişim web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu