Haber

Dünya Kupası yarı final maçı ne zaman? Fas – Fransa yarı final maçı ne zaman oynanacak? Fas-Fransa yarı final maçı bugün mü yarın mı?

2022 Dünya Kupası Katar’da yapılırken, müsabakalar yarı finallerle devam ediyor. Müsabakalar devam ederken Dünya Kupası yarı final maçı ne zaman en çok merak edilen soruların ortasında? sorusu gündemde. Dünya Kupası yarı final maçı ne zaman? Merak eden futbolseverler için soruyu yanıtladık. Tamam, Fas – Fransa yarı final maçı bugün mü yarın mı? Dünya Kupası yarı final maçı ne zaman? Fas ile Fransa arasındaki yarı final maçı ne zaman oynanacak?

DÜNYA KUPASI YARI FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

14 Aralık Çarşamba günü Fransa – Fas arasında oynanacak karşılaşma saat 22:00’de başlayacak. Al Khor’daki Al Bayt Stadı’nda oynanacak yarı final karşılaşması TRT 1’den canlı yayınlanacak.

DÜNYA KUPASI FİNALİNDE KİM, HANGİ TAKIM VAR?

Yarı final karşılaşmasını Hırvatistan’a karşı 3-0’lık üstünlükle kazanan Arjantin, 2022 Dünya Kupası’nın ilk finalisti oldu. Dünya kupasının ikinci finalisti ise 14 Aralık’ta Fransa – Fas’ın ortasında oynanacak maçla kesin olarak belli olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu