Ekonomi

‘Benim Evim Evin Olsun’ kampanyasına sigorta güvencesi

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların konut sorununun analizine katkı sağlamaya başladı. “Benim Evim Senin Evin Olsun”Kampanya kapsamında evlerini afetzedelere açan konut sahiplerine, konut ve konut sigortası ile güvence sunacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre; Kahramanmaraş’ta depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümlenmesine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Evim Evin Olsun” kampanyası ile hayırseverlerin konutlarını bedelsiz olarak sunabilecekleri bir sistem devreye alındı. ücretli veya indirimli kiralama fiyatları ile.

Kampanya kapsamında ücretsiz veya kiralama yoluyla depremzedelerin kullanımına açılan konutlar, “Tek Yürek Yapı ve Mülkiyet Sigortası” kapsamında konutta bulunan eşyalar, depremzedelerin içerdiği risklere karşı bina ve sigorta primleri, bina Türkiye Sigorta tarafından karşılanacaktır.

BİR YIL 25 BİN TL’YE KADAR KONUT GARANTİSİ

Türkiye Sigorta, Tek Gönül Bina ve Mülkiyet Sigortasında belirtilen bu değerler için yangın, yıldırım, infilak, fırtına, duman, sel/sel, dahili su, grev, lokavt, kargaşa, toplu hareketler, kötü niyetli hareketler, terör, toprak kayması, hava- deniz Kara araçları ve dolu risklerine karşı bir yıl vade ile 25 bin TL’ye kadar teminat sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, Türkiye’nin yaşadığı felaketin yaralarını sarmak için birlikte çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Depremden etkilenen vatandaşların evsiz kalmaması için oluşturulan Benim Evim Evin Olsun kampanyasına katkıda bulunmaktan gurur duyduklarını belirten Benli, şunları kaydetti: “Türkiye Sigorta olarak afetzedelere evini açan hayırsever vatandaşlarımızın konutlarını ve eşyalarını, poliçede belirtilen risklere karşı Tek Gönül Bina ve Mülkiyet Sigortası ile sigortalıyoruz. Bu zorlu süreçte yaralarımızı sarmak için Günlerdir büyük anlam ve önem taşıyan bu projede emeği geçen herkesi, depremzedeler için evini açan, kiralayan herkesi sigortalıyoruz.Desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”terimleri kullandı.

camoluk-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu