Teknoloji

Apple’ın 2023 Planları Ortaya Çıktı!

Apple ile ilgili açıklamalarıyla yakından tanıdığımız Bloomberg yazarlarından biri. Mark Gürman, şirketin gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu. güç On aktiviteProje kapsamında konuşan Gürman, Apple’ın yepyeni ürünler üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü duyurdu.

Mark Gurman tarafından yapılan açıklamalara göre Apple, yeni monitörler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu içerikte; Studio Display ve Pro Display XDR isimli yeni monitörlerin geleceğini ima eden Gürman’a göre bu yeni monitörler, Apple’ın M serisi işlemcilerinden güç alacak. Ancak monitörler için işlemci modeliBu konuda net bir şey söylenmedi.

Yeni MacBook Pro artık elinizin altında olabilir!

Apple’ın en çok talep edilen çalışmalarının ortasında yer alıyor macbook pro Yenilenmekte olduğu da belirtiliyor. Edinilen bilgilere göre Apple, bir süredir M2 Pro ve M2 Max işlemcilerle çalışan 14 ve 16 inç MacBook Pro üzerinde çalışıyor. Mark Gurman’ın iddiası doğruysa, bu yeni dizüstü bilgisayarlarla 2023’ün ilk aylarındabuluşacağız.

M3 işlemcili iMac geliyor!

Mark Gurman’a göre, Apple hepsi bir arada bilgisayardır. iMac Üzerinde çalışmalarını sürdürüyor Açıklamaya göre Apple’ın 2023 yılında tanıtacağı iMac, gücünü M3 işlemciden alacak ve yıl sonunda tanıtılacak. Bununla; Gelecek bir şey daha var. bu elma mac mini . Gürman, gücünü M2 işlemciden alacak Mac Small üzerinde çalışmaların devam ettiğini ancak bu çalışmanın ne zaman çıkacağının kesinleşmediğini söylüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu