Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Deprem Bölgesine Desteği Sürüyor

Antalya Büyükşehir BelediyesiGaziantep’in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde 3 noktada vatandaşlara sıcak yemek dağıtarak bölge halkının ihtiyaçlarını karşılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraşlı’da meydana gelen 6 Şubat depreminin ardından bölgedeki çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep’te Nurdağı ve İslahiye’de vatandaşlara sıcak yemek dağıtıyor. Büyükşehir ekipleri de kova, vinç ve su projektörleri ile bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı teknik ekipler, konteyner kentlerde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamakta ve sorunlarını analiz etmelerine yardımcı olmaktadır.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sık sık deprem bölgesine giderek depremzedelerle birlikte merkeze geliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Lider Böcek, “Büyükşehir ekiplerimiz ilk günden itibaren yoğun bir şekilde çalışıyor. Bölge halkının her zaman yanındayız. Ekiplerimiz burada çalışmalarına devam edecek.” . Depremin yaralarını hep birlikte sarmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: ANKA / Yerel

haber-malkara.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu