Yaşam

“4 Ton Zeytinyağı Çaldı” Eski Sevgilisi Zeytinlerini Çalınca Esra Erol’a Dönen Kadının İsyanı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da da gündemi meşgul eden bir olay anlatılıyor. Eski aşkı Günay Bey’in zeytinlerini çaldığını belirten Kevser Hanım, parasını geri almak için Esra Erol’un programına başvurdu.

Her bölümüyle gündem olmayı başaran Esra Erol, sansasyon yaratan bir olayla yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kendisine ‘Zeytin Kraliçesi’ diyen Kevser Hanım, eski aşkı Günay Bey’in kendisine ait 4 ton zeytinyağını çalıp sattığını belirterek Esra Erol’a başvurdu.

İş yaparken tanıştığı Günay Bey’den daha sonra ayrılıp aşk yaşamaya başladığını belirten Kevser Hanım, şu ifadeleri kullandı:

‘Zeytin bahçem var. Manisa Saruhanlı’da 600 ağacım var. Toptan zeytinyağı satacaktım. Tiroid kanseriydim. ‘Tedavi için Hacettepe’ye gidiyordum.’

“Kardeşinin yanı sıra yeğenleri de ‘Amcamız toptan alıyor’ diyor. “Dediler. 30 liraya sattığım zeytinyağını 20 liraya aldı. Satın aldıktan sonra bu zeytinyağlarını sakladı.”

“Ben onun kışlık sevgilisiydim, yazlık sevgilisi de Amerika’daydı. Yazın geliyordu. Yağlarımı çaldı ve sonunda beni çöp poşeti gibi çöpe attı.” Sözleriyle gündeme gelen Kevser Hanım, Günay Bey’in mal varlığının tamamını istediğini de iddia etti.

“Ayrıldıktan sonra Günay Tekincan bana ‘Oğluma tarlalarını, tapularını ver. Tekrar barışalım’ dedi.”

“Ah, bu adam 80 yaşında! Ben 5 yıldızlı bir huzurevi miyim? Onu ne yapayım? Bu nadir bir Hint kumaşı mı? Zeytinleri iade etsin.”

“600 tane zeytin ağacım var. Yeni dikmiştim. Uzman getirdim, ‘3 ton zeytinyağı çıkacak’ dedi.

Günay Bey’in zeytinlerini Serkan Vardı isimli zeytin satıcısına toplattığını belirten Kevser Hanım, “Geçen sene sana ‘Zeytinlerimi topla’ demiş miydim? Günay’la iş birliği yapıp zeytinleri toplayıp çaldın.” söz konusu.

‘Daha sonra ortak oldu ve bana kira kontratı imzalattı. 1 yıl sürdü ama 3 yıl olduğu ortaya çıktı. Peki zeytinlikler benimdir, her şey benimdir. Bunun için de işçilerin parasını ödeyecektim. Çekip gitmek. ‘İkisi bir oldu.’

Serkan Bey söz konusu iddialara şu şekilde yanıt verdi:

‘Bay. Günay beni aradı. ‘Serkan, işçi bul, Kevser Hanım zeytinleri toplamak istiyor.’ söz konusu. Ben de işçi bulup topladım. Aldım ve Günay Bey’e verdim.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu